A mi tudásunk az Ön sikere!

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében.

Hiszünk abban, hogy az innovatív technológiák és folyamatosan fejlődő szakembereink sikeresebbé teszik a vállalkozásokat. Célunk, hogy ügyfeleink számára kézzelfoghatóvá tegyük ezt a tudást és tapasztalatot, hogy sikeresebbé váljanak a mindennapi vállalatvezetésben.

0Év tapasztalat
0Munkatárs
0Felhasználó
0Sikeres projekt

Önnek is van megoldásunk!

Hiszünk a legújabb technológiákban, és abban, hogy megfelelő szakértelemmel párosítva ügyfeleink még sikeresebbek lehetnek. Mindegy, hogy élőállat nagykereskedelem, ingatlan fejlesztés vagy szállítmányozás - a Microsoft Dynamics alapú megoldásaink lehetővé teszik, hogy a legkülönbözőbb iparágak igényeit is kiszolgáljuk.

Iparági megoldásaink

Történetünk

Ne arra menj, amerre az ösvény vezet. Fordulj inkább arra, ahol még nincs kitaposva, és vágj utat!

 • 2000

  Dr. Schvarcz Zoltán 2000-ben döntött úgy, hogy Magyarországra hozza a dán fejlesztésű Dynamics AX (leánykori nevén Axapta) vállalatirányítási rendszert. Megszületett az XAPT, és már ebben az évben 3 sikeres bevezetést tudtunk magunk mögött. De ez még csak a kezdet volt!
 • 2004

  Mindössze négy évvel az alapítás után, a hazai piac Axapta bevezetéseinek 95%-a már nálunk landolt. Így személyesen Steve Ballmertől, a Microsoft vezérigazgatójától vehettük át a „Legjobb Microsoft Business Solutions Partner” díjat.
 • 2005

  Leszerződtünk egy Caterpillar kereskedővel, és elkészítettük az első, nehézgépjármű kereskedőkre szabott megoldásunkat. Termékünk, a NAXT nemzetközi elismerést és sikert hozott. Azóta több mint 30, világviszonylatban is meghatározó cég döntött ennek a bevezetése mellett.
 • 2008

  Erős év volt: 34%-os növekedéssel elértük a 3 milliárd forintos árbevételt. Ugyanekkor az osztrák New Frontier Group tagjává váltunk. A kelet-közép-európai vállalatcsoporton belül szakmai önállóságunkat megőrizve azóta is erősítjük a holding piacvezető pozícióját.
 • 2012

  A Microsoft történetének legnagyobb ERP bevezetését valósítottuk meg. A Caterpillar termékekkel foglalkozó ausztrál Hastings Deering cégcsoport számára vezettük be a több mint 10 országot összekötő rendszert, 10.000 felhasználó számára.
 • 2013

  Rohamtempóban növekedtünk, ezért februárban beköltöztünk a közel 1.600 négyzetméteres, gazdagréti, új irodánkba. Itt jelenleg 285 munkatársunk dolgozik.
 • 2014

  Ebben az évben megvettük az LLP Csoport Microsoft Dynamics üzletágát. Az akvizícióval értékes tudással, munkatársakkal és ügyfelekkel erősödtünk. Az LLP román és bolgár irodájának átvételével a régióban is meghatározóvá váltunk.
 • 2016

  Piacra dobtuk az első havidíjas, 100% felhő alapú ERP rendszerünket, a SmartBiz365-öt. A kifejezetten KKV-ra kialakított megoldás 2 hét alatt bevezethető, folyamatosan frissített és az Office 365-öt is tartalmazza.
 • 2017

  Csatlakoztunk a Londoni Értéktőzsde által 2012-ben létrehozott ELITE Programhoz, amelynek célja, hogy nemzetközi stratégiai ismeretekkel segítse a gyors növekedésű, innovatív cégeket.

A felhő nálunk nem a jövő, hanem a jelen!

A felhő alapú megoldások, IoT, az automatizált funkciók és a machine learning nálunk nem a jövő. A jelen. Célunk, hogy ügyfeleink kiaknázzák a jelen és a jövő technológiai és üzleti lehetőségeit. Erre mi figyelünk helyettük.

Büszkék vagyunk szakmai és társadalmi elismeréseinkre

XAPT irodák

Brisbane

Brisbane

XAPT Solutions Pty Ltd
Suite 202, 42-50 McDougall St Milton
Brisbane 4064
Australia

Bukarest

Bukarest

XAPT Solutions SRL
Intrarea Gădinţi nr. 1
1st District,
RO-011066,
Bucharest
Budapest

Budapest

XAPT Solutions Kft.
Rétköz utca 5.
1118 Budapest
Magyarország
Miami

Miami

XAPT Corporation
5301 Blue Lagoon Drive
Suite 200
Miami, FL 33126, USA
Toronto

Toronto

XAPT Business Solutions Ltd.
34 Eglinton Ave. W, Suite 128
Toronto ON M4R 2H6 Canada