Az XAPT TechLab megalapítása a fenti alapgondolathoz fűződik. Az XAPT már 19 éve követi a technológiai irányváltásokat, de az utóbbi néhány évben jelentősen felgyorsultak a szektorban bekövetkező változások, ezért szükség volt egy olyan csapat létrehozására, ami megalapozza a cég vezető pozíciójának fenntartását a legújabb technológiák felkutatásával. A következő években jól látható, milyen jelentős piaci átalakulás várható, kiemelve a felhő alapú működést, ami komoly felkészülést igényel. Az XAPT TechLab felkutatja a piacon elérhető leginnovatívabb fejlesztéseket és ezekre alapozva tulajdonosi szemléletmód mentén olyan termékeket hoznak létre, amik szektorspecifikusak és megfelelnek a legújabb technológiai követelményeknek.

Az információ a siker kulcsa

A Microsoft üzletpolitikája alapvetően az, hogy olyan cégeknek állítson elő üzleti megoldásokat, akik nem csak fel akarják venni a fonalat, hanem diktálni akarják a piaci átalakulások menetét. Microsoft Dynamics Gold partnerként az XAPT Solutions missziója is párhuzamosan halad ezekkel a gondolatokkal, ezért a TechLab csapata folyamatosan új megoldások után kutat, amikkel az XAPT szolgáltatásainak megbízhatóságát és ügyfeleink számára biztosított projektek magas minőségét garantálják.

Új irány: agilis szervezeti modell

Az XAPT TechLab megalakulása az agilis termékfejlesztés alapjait határozza meg. A csapat alapvetően a termékfejlesztési folyamatok teljeskörű kidolgozásáért felel, amihez különböző módszertanokat dolgoznak ki. A projektjeink hatékony megvalósítását fogja segíteni a csapat azzal, hogy előre kialakítanak olyan megoldásokat és termékeket, amik azonnal implementálhatók. A TechLab termékfejlesztési tevékenységének köszönhetően a projektek teljes egésze egy teljesen új ütemezésben fog megvalósulni.

Az így létrejövő termékek különbözői speciális iparági igényekre nyújtanak megoldást, amelyek könnyen illeszthetők ügyfeleink problémához. Így a projektcsapatok is felszabadulnak, jobban tudnak koncentrálni az ügyfelekre és a megoldás implementálására.

A technológia ereje nem önmagában rejlik, hanem a felhasználási módjában

Amikor egy ügyfél számára teljesítünk egy projektet, minden egyes felhasználónak értéket akarunk teremteni mindamellett, hogy a tulajdonosi érték növelését is támogatjuk. A Microsoft Dynamics alapok erős bázist képeznek egy átfogó technológia fejlesztésnek, ezt összehangolva az XAPT majdnem két évtizedes tapasztalatával olyan kombináció jön létre, amivel a legbonyolultabb készletezési, gyártási, vevőkezelési problémákat is képesek vagyunk megoldani.

Többek között a TechLab működésnek köszönhető az az ingatlanfejlesztéssel és értékesítéssel foglalkozó cégek igényeihez kialakított CRM rendszer, amivel gyorsan és hatékonyan elvégezhetők az ügyfélkezelési és lakáskonfigurációs feladatok. Iparágspecifikus megoldásainkat bővítik azok a webshop add-onok, amik könnyen illeszthetők a Microsoft Dynamics NAV rendszerhez, illetve a Bisnode-dal együttműködve, olyan megoldást hozott létre a fejlesztési csapat, amivel két kattintással automatikusan feltölthető minden releváns adat bármilyen CRM rendszerbe egy üzleti lehetőség kapcsán. Ez csak néhány példa az alakuló fejlesztések közül, a jövőben még számos hasonló innovatív megoldás fog kikerülni a csapat kezei közül.

Business Central magyar lokalizáció

Megérkezett a Business Central Magyarországra is, amihez az XAPT TechLab munkája jelentősen hozzájárult, ugyanis a csapat tagjai vezető fejlesztőként vettek részt a hazai jogszabályi megfelelőség kialakításában. Munkájukkal számos magyar cég automatizált számviteli működését tették lehetővé.

A csapat vezetői a 2019 Microsoft Tech Summit-on mutatták be az elért eredményeket, a platform összetételét, a félévi frissítési ciklusokat, extension-öket és a fejlesztési folyamatokat. A témát rendkívül nagy érdeklődés övezte, ami nem meglepő hiszen ez jelentős mérföldkő a Microsoft és a hazai vállalatok életében is. A TechLab csapat legközelebb a 2019. május 23-i üzleti ebéddel egybekötött Business Central bemutatón fog előadni, ahol még maradt néhány szabad hely ezért, ha felkeltettük az érdeklődését, javasoljuk a mielőbbi regisztrációt. A program a következő linken érhető el: https://www.xapt.hu/esemenyek/bemutatjuk-a-business-centralt/

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

0 megosztás

Hozzászólások

További bejegyzések