Kiknek szól?

A Microsoft Dynamics NAV kifejezetten kis és középvállalatok számára fejlesztett vállalatirányítási rendszer, mely széleskörű funkcionalitásával támogatja a különböző iparágakban jelenlevő cégek működését és üzleti folyamatait. A rendszer sajátossága, hogy könnyen illeszthető a cégek egyedi igényeihez, illetve kiválóan integrálhatók a külső szoftverek. A Microsoft Dynamics NAV a legmodernebb igényeknek is megfelel, hiszen rendkívül felhasználóbarát a kezelése, minden népszerű Microsoft termékkel összehangoltan működik és felhőből is elérhető.

Növekvő kereslet: Az elmúlt 1 évben kifejezetten nagy érdeklődést tapasztalunk a megoldás iránt Magyarországon. Ezért bővítettük a NAV csapatot és folyamatosan fejlesztjük a felhős verziót.

0

Millió felhasználó

Töretlen népszerűség, rugalmasság, iparági szabadság.
0

Ezer cég

Világszerte több ezer cég választja minden évben üzleti rendszerének.
0

Lokalizáció

Nemzetközi környezetben kipróbált megoldás, amely a határokon átívelő bevezetések sztárja.

Miért válasszam a Microsoft Dynamics NAV-ot?

Azért mert egy megbízható, folyamatosan fejlődő, stabil megoldásra van szüksége. Az XAPT szolgáltatásaival a bevezetés sikere garantált, és így hosszú távra biztosíthatja cége sikerességét.

0

Tanácsadó

Összeszokott csapat. Több, mint 10 év projekt tapasztalat.
0

Fejlesztő

Nincs olyan üzleti igény, amit ne tudnának megvalósítani.
0

Ügyfél

Rengeteg iparágnak, változatos igényekre, sikerre hangolva!

Minden elvárásnak megfelel

A Microsoft Dynamics NAV könnyen hozzáférhető bármilyen eszközről, hiszen felhős szolgáltatásként is igénybe vehető. A felhő alapú megoldásnak köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan bevezethető, hisz nincs szükség infrastruktúra kiépítésére. Az üzemeltetés biztonságát a Microsoft Azure, a hozzá kapcsolódó nemzetközi szabványok és az EU adatvédelmi hatóságának szigorú biztonsági feltételei garantálják.

Hogyan vehetem igénybe

Klasszikus ERP bevezetés

A Microsoft Dynamics NAV a széles funkcióválasztéka segítségével kedvező bevezetési lehetőségeket nyújt az üzleti folyamatok támogatásához, valamint az üzleti hatékonyság növeléséhez a szervezet egészében. Tervezési, bevezetési, testreszabási és támogatási szolgáltatásokat is kínálunk a megoldás egyedi igények szerinti optimalizálásához.

Könnyen elsajátítható és egyszerűen kezelhető

A Microsoft Dynamics NAV alapvető jellemzője az egyszerűség. Könnyen elsajátítható és egyszerűen kezelhető, hiszen a Microsoft más népszerű technológiáihoz, így a Microsoft Office-hoz hasonlóan, azokkal összehangoltan működik. A Microsoft Dynamics NAV igazodik a felhasználók munkavégzési stílusához, így Ön és munkatársai könnyebben hozhatnak helyes döntéseket, és eredményesebben dolgozhatnak. Az egyszerűség minden területen tapasztalható – a rendszer megvásárlásától kezdve a bevezetésen át a folyamatos karbantartásig és frissítésig.

Rugalmasan alkalmazkodik a gyors változásokhoz

Napjainkban az üzleti környezet egyre gyorsabb ütemben változik, ezért cégének olyan vállalatirányítási megoldásra van szüksége, amely képes megfelelni a változó igényeknek. A Microsoft Dynamics NAV kellően rugalmas az új üzleti folyamatok bevezetéséhez és a funkciók gyors bővítéséhez, megkönnyítve ezzel az új piacokon való megjelenést, az új képességek megvalósítását, valamint a megvalósult beruházások jobb hasznosítását. Számos Microsoft-partner kínálja emellett a Microsoft Dynamics NAV felhőalapú üzemeltetését, így a megoldás rugalmasan bővíthető az üzleti körülmények változása esetén.

Értéket teremt a vállalat számára

A Microsoft Dynamics NAV három fontos területen nyújt előnyöket vállalatának: Egyrészt a jelentős hatékonyságnövekedés révén javul a beruházás megtérülése, és új módszerekkel kontrollálhatók a kiadások a nyereséges működés érdekében, másrészt a vállalat által már használt más technológiákkal való együttműködés csökkenti a megoldás teljes birtoklási költségét (TCO), végül pedig a gyorsabb értékteremtés révén maximális előnyt kovácsolhat a technológiai beruházásból, különösen akkor, ha vállalatának nincs szüksége kiterjedt informatikai infrastruktúrára

Felhő alapú ERP bevezetés

300 projekt tapasztalatát összegyűjtve alakítottuk ki a felhő alapú megoldásunkat, amellyel a legkorszerűbb technológiai elvárások szerint vezetheti vállaltát! Hiszünk abban, hogy a SmartBiz 365 szolgáltatással sokkal több cég számára válnak elérhetővé a jól bevált vállalati alkalmazások, mint eddig bármikor. A SmartBiz 365-be beletettünk minden Microsoft technológiát, amire ma egy magyar vállalatnak szüksége lehet.

Használatra kész

300 projekt tapasztalatát összegyűjtve alakítottuk ki a megoldást, hogy rögtön el tudja kezdeni használni.

Havidíjas konstrukció

Az első pillanattól kiszámítható és tervezhető díjszabás.

Növekedésre hangolva

Eszközt adunk hozzá, hogy a saját játékszabályai szerint alakítsa az üzletét.

Microsoft Dynamics NAV 2017

Töltse le termékismertetőnket és tekintse át a Microsoft Dynamics NAV széleskörű funkcionalitását.

TERMÉKISMERTETŐ

Funkciók

 • A Microsoft Dynamics NAV üzleti analitikája megbízható döntéselőkészítő eszköz. Látványos riportok és elemzések biztosítanak megbízható áttekintést az üzleti folyamatokról. Saját üzleti adatelemzési módszerek kialakítására is lehetőség van, valamint ezen adatok gyors megosztására.
 • Egyszerűsítse a könyvelési folyamatokat és tartsa kézben a szervezet pénzügyeit! A Microsoft Dynamics NAV minden folyamatot egy helyen kezel biztonságban: követeléskezelés, tárgyi eszközök, banki kapcsolatok és sok más.
 • Tegye rendbe a projekteket is! A vállalatnál futó párhuzamos projektek összehangolását a Microsoft Dynamics NAV rendszerével támogathatja. A projekteken előre megtervezheti az erőforrásokat és a költségeket, ráadásul folyamatosan szemmel tarthatja a projekteket vizualizált riportok formájában.
 • Új lehetőségek nyílnak meg a különböző osztályok közötti együttműködésre. Az egységes rendszernek köszönhetően egy felületen kezelhetők a marketing kampányok, a sales folyamatok, a szerződések kezelése és az ügyfelek támogatása. Dolgozzon hatékonyabban és tegye elégedettebbé ügyfeleit!
 • A Microsoft Dynamics NAV segít a kereslet kiszolgálásában, és a teljes folyamatra kiterjedően betekintést nyújt az anyagok költségével és felhasználásával kapcsolatos adatokba. Segít az áruk és a raktárhelyek kezelésében, a költségek és a veszteségek csökkentésében, valamint a raktározás ellenőrzésében.
 • A vállalatok racionalizálhatják termelési folyamataikat a gyártási alapok révén, amely biztosítja a befejezetlen termelés gyors áttekinthetőségét, a rendelésenkénti munkafolyamatok támogatását, valamint a kiegészítő funkciók megalkotását, amennyiben az üzleti igények összetettebbé válnak.

Ügyfeleink

Ügyfeleink mondták

 • Ha 2011 elejétől nem használtuk volna a Microsoft Dynamics NAV funkcióit, akkor 2012-ben már biztosan nem tudtuk volna naprakészen lekövetni a termelési folyamatokat. A fenntartható növekedéshez mindenképpen kellett a Microsoft Dynamics NAV
 • Az Xapt 10 éves tapasztalata a kereskedelmi és logisztikai rendszerek bevezetésében nagy segítség volt nekünk, hogy ne csak beszéljünk a költségcsökkentésről, hanem neki is álljunk.
 • A riportolással összekötött NAV rendszer már el tudja végezni a járatonkénti nyereségesség számítását is, gépkocsivezetőkre, országokra, rendszám, illetve vevők szerint.

Letölthető anyagok

Dokumentumok

Folyamtfelmérési segédlet -ERP rendszer bevezetéséhez
Folyamtfelmérési segédlet -CRM rendszer bevezetéséhez
Microsoft Dynamics NAV CRM - Ügyfélkapcsolat kezelés

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 17 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések