Formálja át vállalatirányítási módszereit

Ragadja meg az egész szervezetét megreformáló új lehetőségeket, és alakítson ki közös platformot munkatársai, adatai és folyamatai számára a Microsoft Dynamics 365 intelligens üzleti alkalmazásaival, hogy könnyebben vezethesse vállalatát, jobban kiszolgálva mindeközben ügyfeleit is.

Miért akarna különálló, elkülönülő vállalatirányítást, ügyfélkezelést és irodai alkalmazásokat, ha mindezt egy alkalmazásban is megkaphatja? A Dynamics 365 segítségével minden korábbinál hatékonyabban tudja használni a felhő nyújtotta lehetőségeket.

Ragadja meg a lehetőséget és vezesse cégét még hatékonyabban, felhasználva a Microsoft termékeinek rugalmasságát és erejét, tudásunkat és a felhő alapú rendszerek képességeit!

Dynamics platform mindenkinek, akik sikeresebbek, eredményesebbek és hatékonyabbak akarnak lenni

Erősítse ügyfélkapcsolatait
Gondoskodjon a személyre szabott felhasználói élményről minden olyan felületen, ahol az ügyfelekkel érintkezik – az első kapcsolatfelvételtől az üzlet megkötéséig.
Gondoskodjon munkatársairól
Adjon munkatársai kezébe könnyen használható eszközöket. Kapjanak érdemi betekintést a működési adatokba, hogy a lehető legjobban végezhessék munkájukat.
Optimalizálja működését
Mérje fel üzleti igényeit, használjon intelligensebb folyamatokat, és adjon előrelátó iránymutatást.
Alakítsa át termékeit
Fejlesszen ki új üzleti modelleket, automatizálja folyamatait, és a változások lekövetése helyett álljon proaktív módon a problémákhoz.

A Microsoft Dynamics 365 egy új generációs üzleti alkalmazás, amely teljes mértékű digitalizációt nyújt. A Dynamics 365 egy alkalmazásban egyesíti a CRM, az ERP és az Office 365 előnyeit, s ezáltal összehangolja az értékesítés, ügyfélszolgálat, szervizelés, üzemeltetés, pénzügyi, marketing és projektkezelés területeit.

Intelligens alkalmazások, amelyek együtt még többre képesek

Vezesse az egész vállalkozást – pincétől a padlásig – olyan intelligens alkalmazásokkal, amelyek szervesen integrálhatók egymással a felhőben, egyesítve egy CRM üzleti szoftver és egy ERP rendszer funkcióit.

Készítse el a saját üzleti alkalmazását könnyedén!

Csatlakoztassa a Dynamics 365-öt a Powerapps-hoz és máris létrehozhat alkalmazásokat, méghozzá automatikusan! Először azonosítsa az üzleti problémát, majd kezdjen neki a megoldás kialakításához. A Dynamics 365 lehetőségeivel és Powerapps vizuális tervezőjével kódolás nélkül testre szabhat teljesen működőképes alkalmazásokat saját maga, munkatársai és üzleti partnerei számára egyaránt.

Teljes körű Microsoft Office integráció

Felhasználóbarát, mert olyan, mint az Office

Ha a munkatársai hatékonyabban dolgoznak, az az egész cég hatékonyságát növeli. A Microsoft Dynamics 365 képes egy felületen egyesíteni cége vállalatirányítási folyamatait és az Office 365 jól ismert szolgáltatásait. A Dynamics 365 révén mostantól egy platformon válik elérhetővé az összes CRM tevékenység, a levelezés és az ügyfélkezelés, a szövegszerkesztés és táblázatkezelés.

Dynamics 365 és Office 365 Outlook integráció: az összes adat elérhető, ami a levelezőrendszerében megtalálható a kapcsolatoktól a leveleken át a riportokig.

Dynamics 365 és Office 365 Word integráció: a teljes dokumentumkezelés elérhető. A szövegek, ajánlatok, szerződések bármikor, bárhonnan könnyedén kinyomtathatók, így az értékesítők és üzletkötők dolga minden korábbinál egyszerűbbé és hibamentesebbé válik.

Dynamics 365 és Office 365 Excel integráció: az összes adat és információ exportálható Excelbe és importálható is onnan. Az Excelben mindent módosíthat, és könnyedén riportot készíthet belőlük.

Dynamics 365 és Office 365 Skype/Skype for Business integráció: végre egy helyen tudja kezelni a vállalati ügyeket és a telefonhívásokat! A kimenő hívások könnyedén indíthatók és rögtön beírható az eredményük is, míg a bejövő hívások a call center modul integrációjával adható hozzá.


Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 Finance and Operations, Business Edition

A Dynamics 365 Finance and Operations, Business Edition a „kisebbik” a két Dynamics 365 változat közül. A Microsoft hivatalosan a Dynamics 365, Business Edition használatát javasolja 10-250 alkalmazottal rendelkező cégek számára. Ez egyben a kedvezőbb árú verzió is.

Kis és közepes méretű vállalkozásként is alkalmazzon teljeskörű vállalatirányítási és pénzügyi menedzsment megoldást. A pénzügyek területén használható Dynamics 365 modul segítségével már az első naptól kezdődően megkönnyítheti a rendelések, az eladások, a számlázás vagy éppen a jelentéskészítés folyamatát.

Árajánlatok, számlázás, kifizetések

Hozzon létre személyre szabott értékesítési árajánlatokat, és készítsen belőlük professzionális számlákat anélkül, hogy ki kéne lépnie az Outlookból. A pénzügy területén használható Dynamics 365 megoldással egyszerűen és automatikusan feldolgozhatja a kifizetéseket, összeegyeztetve azokat bankszámláival is. Így azonnal láthatóvá válnak a rég esedékes számlák és a sürgős követelések.

Beszerzés

Egyszerűsítse és javítsa ellátási lánc menedzsment rendszerét dinamikusan frissülő készletszintek, automatizált rendelés és adatokra épülő előrejelzések használatával. A beépített prediktív intelligencia segítségével értékesítési előrejelzéseket készíthet, a nyitott rendelések számon tartása és a forgalmazói átfutási idők nyomon követése segítségével – ezáltal is csökkentve a készlethiányokat.

Jelentéskészítés

Javítsa általános pénzügyi gazdálkodási folyamatát, és alkosson teljes képet a könyvelési, értékesítési, beszerzési, készletgazdálkodási és ügyfélszolgálati részlegek pénzügyi adatairól. Érjen el jobb eredményeket, és adjon meg minden eszközt dolgozói számára, összekapcsolt folyamatok, prediktív analitika és valósidejű adatelérés formájában.

Dynamics 365 Finance and Operations, Enterprise Edition

A Dynamics 365 Finance and Operations, Enterprise Edition egyértelműen az erősebb a Dynamics 365 két változata közül. A Microsoft a Dynamics 365, Enterprise Edition verziót a 250-nél több alkalmazottal rendelkező cégeknek ajánlja.

Optimalizálja pénzügyi és működési folyamtait a növekedés eléréséhez és hozza meg döntéseit naprakész információk alapján - egy intelligens, modern üzleti applikáció segítségével!

Gyártás

Intelligensebb munkavégzés az összekapcsolt vállalati műveletekkel.

Biztosítsa a teljes rendszer átláthatóságát a kereskedelem, az ügyfélszolgálati feladatok, az értékesítés és marketing rendszerek összekapcsolásával, és fejlessze termékeit illetve folyamatait az egyre növekvő elvárások kiszolgálását szem előtt tartva. A Dynamics 365 működést segítő modulja biztosítja is az ERP rendszer folytonosságát, és lehetővé teszi, hogy:

 • Egyszerűsítse a gyártóterület irányítását.
 • Felgyorsítsa új termékek bevezetését.
 • Rugalmas szállítási alternatívákat biztosítson.

Kereskedelem

Kivételes felhasználói élmény ügyfelei számára.

Lássa el értékesítőit minden olyan termékekkel és ügyfelekkel kapcsolatos információval, amire szükségük lehet azonnali, személyre szabott szolgáltatás biztosításához – a közösségi média csatornáin, mobil oldalakon, webshopokon és más értékesítési ügyfélkapcsolati pontokon keresztül. A Dynamics 365 működést segítő modulja biztosítja továbbá, hogy:

 • Kiváló felhasználói élményt biztosítson.
 • Gördülékenyen eljuttassa a termékeket a beszerzéstől az értékesítésig.
 • Hatékonyan ösztönözze az eladásokat.

Pénzügy

Fokozza vállalatának teljesítőképességét!

Kapjon valósidejű képet a vállalati működést jellemző számadatokról, és használja ki az analitikai funkció előnyeit a működést támogató Dynamics 365 modul segítségével. Egy ilyen, felhőalapú Microsoft ERP rendszerből mindig elérhetők a fontosabb részlegek stratégiai, adatokkal alátámasztott áttekintéséhez szükséges információk. Segítségével:

 • Azonnali betekintést nyerhet a pénzügyi adatokba.
 • Előmozdíthatja a vállalati stratégiát és növekedést.
 • Csökkentheti a tartozásokat a hatékony követeléskezelésnek köszönhetően.

Informatika

Hatékony ERP eszközök bevezetése

Bármikor valós idejű információkat kaphat szinte bármilyen eszközre. A működést támogató Dynamics 365 megoldással egyszerűbben és gyorsabban módosíthatja üzleti folyamatait. Felhőalapú kialakítása révén összekapcsolható előzőleg használt rendszerekkel is, és általánosságban is rugalmasan alakítható. Ami az Ön szervezetét illeti:

 • Gyors vállalati átalakulást tesz lehetővé.
 • Költséghatékonyan támogatja a vállalkozás informatikai igényeit.
 • Saját tempóban fejleszthető.

Adatokból stratégia

A Dynamics 365 Önnek való okos megoldás. Olyan üzleti analitikai szoftvert keres, ami valóban a keze alá dolgozik? Akkor most megtalálta!

A Dynamics 365 szerves része a Power BI, az Azure IoT és a Cortana Intelligence, így minden időben tudni fogja, hogy mi történt, miért történt, mi fog történni és még javaslatokat is kapni fog, hogy mit érdemes tennie. A Dynamics 365 adattömbökből stratégiát készít Önnek, hogy eredményesebben és gyorsabban érje el üzleti céljait!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 17 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések