Keresés

XAPT

Az XAPT a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerek legnagyobb hazai és nemzetközi téren elismert forgalmazója.

Fő tevékenysége a Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek bevezetése, oktatása és a vállalati igényeknek megfelelő testreszabása, továbbfejlesztése. Ezekre a rendszerekre alapozva fejleszt egyedi igényeket kielégítő speciális iparági megoldásokat többek között a disztribúció, a logisztika, az autó alkatrész és a munkagép kereskedelem, a gyártás, a szolgáltatás valamint a közmű területén működő vállalatok számára. A vezető pozíció megszerzését a több mint 10 évre visszanyúló szakmai tapasztalat, a megszerzett magas szintű szakmai tudás, a technológiai fejlődés folyamatos követése, valamint a piaci követelményekhez való rugalmas alkalmazkodás tette lehetővé.

Az XAPT portfóliójában olyan megoldások találhatók, amelyek a különböző méretű vállalkozások, vállalatok üzleti és ügyviteli folyamatainak hatékony és átlátható kezelését, elemzését és irányítását segítik. A Microsoft Dynamics AX (Axapta) és Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszerek mellett szerepel a Microsoft Dynamics CRM az ügyfélkapcsolatok hatékonyabb kezelésére, üzleti intelligencia és döntéstámogató megoldások valamint jelentéskészítő és üzleti folyamatmenedzsment alkalmazások. Ezeket olyan vállalatok számára kínálja, akik a piaci és üzleti lehetőségeik és versenyelőnyük lehető legjobb kihasználásához és növeléséhez keresnek megoldást és partnert.

Minden esetben az XAPT ügyfélközpontúsága és üzletfelei tevékenységének alapos megismerése jelenti a kiindulópontot a gyors és hatékony, testreszabott alkalmazások megtervezéséhez és megvalósításához. Szolgáltatásainak rendszere az ügyfelek üzleti folyamatainak és alkalmazásainak teljes életciklusát lefedi, a tanácsadástól kezdve a megvalósításon keresztül, a folyamatos támogatásig és fejlesztésig. Az XAPT munkatársai többéves tapasztalattal rendelkeznek az integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésében, a projektek menedzselésében, különböző üzleti és iparági megoldások szállításában és támogatásában. Az XAPT által bevezetett rendszerek száma meghaladja a 200-at, a felhasználószám pedig a 7000-et.

Az XAPT irodái

XAPT irodák a világban

 PDF LETÖLTÉS