Keresés

Microsoft Dynamics NAV (Navision) középvállalatoknak

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) kis-és középvállalatok számára készült integrált vállalatirányítási megoldás minden tevékenységi területen támogatja a vállalkozások működését. A növekvő vásárlói igények, a nemzetközi verseny és a bonyolult megfelelési szabályok számos kihívást állítanak a kis-és középvállalatok számára. Ezen feladatok sikeres és hatékony kezelése csak fejlett, költséghatékony módon üzemeltethető üzleti megoldások használatával lehetséges.

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) olyan átfogó vállalatirányítási megoldás, amely elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. A Microsoft Dynamics NAV (Navision) segítséget nyújthat, ha cége „kinövi” jelenleg használt pénzügyi szoftverét.

"…csak a fölösleges kiadások gyors megszüntetése havi szinten közel 1,5 millió forinttal javította gazdasági eredményeinket" - László Tamás, Senior Manager, SEI Interconnect Products Kft.

A megoldás áttörést jelentő felhasználói élményt és technológiai újításokat kínál, amelyek megkönnyítik az információk elérését, fokozzák a szervezet agilitását, egyszerűbb integrációt tesznek lehetővé számos különböző alkalmazással, és fejlettebb jelentéskészítési lehetőségeket nyújtanak – még a nagymértékben specializált ágazatok és szervezetek számára is.

Microsoft Dynamics NAV - elérhető csomagok

A Microsoft Dynamics NAV  célja, hogy a kis- és középvállalatok rövid idő alatt megkezdhessék pénzügyeik és kereskedelmi tevékenységük irányítását, majd egyszerűen kiterjeszthessék a megoldást a többi funkcionális területre is.


Töltse le a csomagokhoz tartozó teljes funkciólistát!

A letölthető dokumentumból megtudhatja, hogy mi az örökös licenckonstrukció, miből állnak az egyes csomagok, valamint összefoglaltuk Önnek a rendszer összes moduljának részletes leírását.

Letöltés!