Keresés

Microsoft Dynamics AX (Axapta) nagyvállalatoknak

A közép- és nagyméretű szervezeteknek készült Microsoft Dynamics AX (Axapta) átfogó vállalatirányítási megoldás (ERP), amely ellátja munkatársait a hatékony munkavégzéshez, a változások kezeléséhez és a globális versenyképességhez szükséges eszközökkel. A megoldás a folyamatok egységesítésével, a teljes szervezet átláthatóságának biztosításával, valamint a szabályozások betartásának megkönnyítésével támogatja a több telephelyen vagy országban folytatott vállalati működést.

A legfőbb előnyök

  • Hatékonyságnövelés – A jól ismert, könnyedén használható eszközök, valamint a szerepkörre szabott információk és feladatok elérhetősége gyors munkavégzést és intelligens, proaktív döntések meghozatalát teszik lehetővé a dolgozók számára.
  • A változások és a növekedés kezelése – Üzleti rendszerei megfelelő méretezéséről és a folyamatok adaptálásáról olyan egységes ERP-megoldás segítségével gondoskodhat, amely képes a stratégiai kezdeményezések támogatására, és elősegíti a piaci változások, például az új termékmegjelenések, illetve a fúziók és felvásárlások kezelését.
  • Helytállás a globális piaci versenyben – A globális szervezetekre jellemző összetett feladatokat olyan központosított ERP-megoldással tarthatja kézben, amely segít a folyamatok szabványosításában és a vállalat teljes átláthatóságának biztosításában, emellett pedig naprakészen megfelel a helyi szabályozások változásainak is.
  • A szabályozások egyszerűbb betartása – Lépéselőnyre tehet szert a jogi szabályozásoknak való megfelelés terén, és csökkentheti a vállalati szabályozáshoz kapcsolódó kockázatokat és felelősséget.

Ügyfeleink mondták

DIEGO Kft. - esettanulmány

"A bevezetésre kerülő integrált vállalatirányítási rendszertől azt vártuk, hogy rugalmasan idomuljon üzleti folyamatainkhoz. Kereskedelmi hálózatunkat saját üzleteink és franchise-partnereink egységei együttesen alkotják. Ezeket a speciális igényeket a Microsoft Dynamics AX kisebb fejlesztésekkel testre szabva maradéktalanul kiszolgálja." - Dr. Vida Zsuzsanna

Masterplast Kft. - esettanulmány

"A Microsoft Dynamics AX (Axapta) érezhetően javított a Masterplast versenyképességén, ami az ügyfelek számának növekedésében, a kiszolgálás minőségének javulásában és az információszolgáltatás pontosabbá válásában nyilvánult meg. A rendszer mindazt nyújtja, amit vártunk tőle: nagyobb hatékonyságot, pontos, naprakész adatokat, valamint letisztult felelősségi és feladatköröket.” - Gulyás Annamária, informatikai vezető

Budaval Zrt. - esettanulmány

"Számos nagy céget hívtunk meg új vállalatirányítási rendszerünk kialakításának pályázatára. A hét pályázat közül végül a Microsoft Dynamics AX rendszer mellett döntöttünk, mert árban és megoldásban ez a modell nyújtotta a számunkra legmegfelelőbb rendszert. Az XAPT vállalta a megoldás bevezetését, majd támogatását, folyamatos karbantartását, amely – különösen az első időszakban – nagy segítséget jelentett." - Bedő Miklós Áron, pénzügyi-adminisztratív igazgató

Termékismertető letöltés!

A 28 oldalas termékismertető célja, hogy áttekintő jelleggel bemutassa a Microsoft Dynamics AX (Axapta) 2012 felépítését, legfontosabb moduljait, funkcióit, szolgáltatásait és előnyeit.

A dokumentumban kiemeljük a terméknek a legfontosabb ágazati szektorok, így a gyártás, a nagy- és kiskereskedelem, a szolgáltató ágazatok és a közszféra számára biztosított előnyeit.

Ezután részletesen bemutatjuk az egyes horizontális alkalmazási területeken – pénzügyek, humán erőforrások, ellátásilánc-kezelés stb. – elérhető funkciókat és megoldásokat.

Letöltés!