Keresés

Projekt- és erőforráskezelés

XPRM

A táblázatok korszaka lejárt. Az XPRM egy olyan CRM alapokra fejlesztett felhőben vagy telepítetten futó projekt- és erőforráskezelő rendszer, mely lefedi a projektek teljes életútját az ügyféllel való első kapcsolatfelvételtől a számlázásig. A marketing tevékenységtől az értékesítésen és a megvalósító csapaton keresztül a projektvezetőkig mindenki munkáját segíti, így részleteiben követhetők és jól optimalizálhatók a projektek.

Pillanatok alatt helyreáll a rend

Az XPRM segítségével a váratlan változások nem jelentenek gondot a projektek életében. A jól vizualizált felületen könnyen újraszervezhetők a folyamatok, így mindig a megfelelő erőforrást lehet allokálni a feladatokra, ezzel biztosítva a magasabb megtérülést.

Saját asszisztens minden felhasználónak

Minden XPRM felhasználónak saját, személyre szabott kezdőképernyője van, mely segíti a mindennapi munka gördülékenységét, azaz növeli az erőforrás kihasználtságot. Az értékesítő információt kap az ügyfeleiről és az ajánlatairól, a projektvezető gyors, átfogó képet kap a projektjei helyzetéről, a projekt tagok megtekinthetik a teljesítendő feladataikat, felvezethetik a ráfordításaikat és ugyanezen a nézeten keresztül lejelenthetik az elvégzett munkákat, míg a pénzügyes a számlázásra váró tételek listáját látja.

Új lehetőségek a CRM területén

Az XPRM Microsoft Dynamics CRM platformon működik, mely korszerűen szolgálja ki ügyfélközpontú stratégiáját, ezáltal javítva az ügyfél-elégedettséget és a jövedelmezőséget. A rendszer közös felületet ad a marketing, értékesítés és az ügyfélszolgálat számára, ezáltal tovább fejlesztve együttműködésüket.

Tudjon meg többet!

Egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot kollégánk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

 

AMENNYIBEN SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI A RENDSZER FUNKCIÓIRÓL VAGY MEGNÉZNÉ ÉLŐBEN, HOGY HOGYAN MŰKÖDIK, KÉRJÜK ADJA MEG ADATAIT ÉS KERESNI FOGJUK AMINT LEHET.