Keresés

AZ XAPT-RÓL

 

A 2000-ben néhány fővel alapított XAPT létszáma mára elérte a közel 420-at világszerte, budapesti központunkban pedig több mint 260-an vagyunk. Fő profilunk a Microsoft ERP rendszerek bevezetése hazai és a kelet-közép-európai régióban működő nagyvállalati ügyfelek részére, valamint  iparág-specifikus  ERP szoftver-termék fejlesztése és bevezetése több kontinenst átfogó  ügyfeleink számára. Cégünk 2008 óta a New Frontier Group tagja, melynek célja, hogy felépítse a régió legnagyobb informatikai szolgáltató cégcsoportját.

Az XAPT 2013-ban felvásárolta egyik legnagyobb konkurensét, jelentősen megerősítve ezzel vezető helyét a régióban, és összesen 90 munkatárssal növelve létszámát Romániában és Bulgáriában található leányvállalatain keresztül. Cégünk számos szakmai elismeréssel büszkélkedhet, ilyen például a Microsoft Dynamics Inner Circle tagság, vagy a Figyelő 2015-ös Feltörekvő 200-as listáján elért első hely a középvállalatok mezőnyében. Fontos számunkra hogy megfelelő értékeket közvetítsünk, így cégünk elsők között csatlakozott a Sokszínűségi egyezmény magyarországi kezdeményezéséhez, valamint aktív tagjai vagyunk az Integrom roma integrációt célzó programnak. Törekvéseink egyik elismeréseként a Legjobb női munkahely 2014-es felmérésén második helyezést sikerült elérnünk.

Filozófiánk szerint a siker kulcsa ebben az ágazatban a felhalmozott tudás, annak naprakészen tartása valamint a proaktivitás. Ezen proaktivitás egyik legjobb példája saját Dynamics AX alapú termékünk a NAXT, mely fejlesztésén és bevezetésén jelenleg 120 munkatársunk dolgozik budapesti termékfejlesztő központunkban, a Microsofttal lehető legszorosabb stratégiai együttműködésben Amerikától Szudánon át egészen Új-Zélanding.

Jelenleg amerikai és ausztrál leányvállalatinknál további 90 fő dolgozik a nehézgép elosztói iparágra szabott megoldásunk, a NAXT bevezetésén partnereinknél.  Egyik ilyen jelenleg zajló projektünk a világ legnagyobb felhasználószámú Dynamics AX rendszerbevezetése!  Cégünk pozíciójából fakadóan minden tekintetben a legfrissebb technológiák kiaknázására és felhasználására törekszik, ami lehetőséget biztosít arra, hogy munkatársaink változatos technológiai megoldásokkal találkozhassanak és dolgozhassanak.”