Keresés

Logisztika és kereskedelem

Az XAPT által kínált megoldások segítségével a beszerzéstől az értékesítésig az egész ellátási láncot egyben tudja kezelni; nyomon tudja követni az aktuális beszerzési rendeléseket, majd fontosság, illetve jelleg szerint tudja csoportosítani kimenő forgalmát.

Ügyfelünk, A Melinda Instal


"A cégünk kezdetben alap építkezési anyagok forgalmazásával indított, majd 10 év alatt különböző üzletágak fejlődtek ki a cégen belül, és helyi kiskereskedőből lassan regionális majd országos kis- és nagykereskedővé lépett elő. " - András Lehel, vezérigazgató

Értékesítési és logisztika

A raktárirányítási és szállítmányszervezési modulok segíthetik abban, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön, és a készletek ne álljanak cége likviditásának útjában. Az értékesítési és logisztikai folyamatok mobil eszközökkel való támogatása új lehetőségeket nyit meg árbevétele és piaci részesedése növelése felé. Az XAPT által kínált rendszerek egyik legfőbb előnye, hogy több telephely munkáját, akár több országot érintve is képesek felügyelni, vállalata alegységei így összehangoltan működhetnek.

Intelligens RAKTÁRIRÁNYÍTÁS

Az XAPT intelligens raktárirányítási rendszere valamennyi jellemző raktár-logisztikai folyamatot támogat, az áruátvételtől a betároláson, áttároláson, kiszedésen, kitároláson keresztül a somagolásig és expediálásig. Szerves része a különböző vonalkód eszközök kezelése, irányítása és a központi feladat kiosztásvezérlése.

Az alapfolyamatokon kívül támogatja a megoldás a különböző leltározási módszereket, a címke és bizonylat nyomtatást, a FIFO és FEFO dátumkezelést, a vonalkódos azonosítást, az RFID és ASN (előzetes szállítási értesítési üzenetek) kezelést, beleértve a foglalás és kiszedés optimalizálást is.

Az intelligens raktárirányítási megoldás lehetővé teszi, hogy a különböző üzleti területeken átívelő folyamatok teljes egészükben átláthatóak, mérhetőek és elemezhetőek legyenek. Ez az integráció és átláthatóság garanciát jelent a megtérülésre. A megoldás az „intelligens vállalkozás” elengedhetetlen része, ahol minden adat pontos és azonnal hozzáférhető.

intelligens SZÁLLÍTMÁNYSZERVEZÉS

Az XAPT intelligens szállítmányszervezési megoldása széleskörűen támogatja a teljes folyamatot, a rendelés felvételkori előzetes szállítmányszervezéstől a raktári kiszedés szállítmányonkénti ütemezésén és a végleges szállítmány összeállításon keresztül annak elszámolásáig, illetve a csomagok végső címzettjéig történő nyomon követéséig. A rendszer szerves része a különböző WIFI és mobil vonalkód eszközök kezelése, irányítása és online nyomon követése.

Amennyiben további információkat szeretne megtudni az XAPT nagykereskedelmi tevékenységet folytató cégek számára kínált megoldásairól, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!