Keresés

Hulladékgazdálkodás

Egyre több vállalat ismeri fel a hulladékgazdálkodás folyamatainak optimalizálásából realizálható forrásnövekményt. A megnövekedett adminisztráció többletköltségeivel járó kihívásokra gyors és hatékony választ jelent a munkafolyamatok támogatása informatikai eszközökkel.

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítási rendszerbe integrált enwis) megoldás a hulladékfeldolgozó, -szállítmányozó, -újrahasznosító és begyűjtő vállalatok számára nyújt mindenre kiterjedő funkcionalitást. A két rendszer együttesen alkalmas a hulladékgazdálkodás területén tevékenykedő vállalatok üzleti folyamatainak teljeskörű lefedésére.

Milyen előnyöket nyújt Önnek a megoldás?

  • Kifejezetten hulladékfeldolgozó és újrahasznosító vállalatok számára fejlesztett funkciók
  • Hulladékfeldolgozás, ártalmatlanítás folyamatainak kezelése
  • Saját szokásokra épülő hulladékkatalógus kialakítása mellett nemzetközi EWC katalógus alkalmazása
  • Hulladékszállítási szerződések, megrendelések kezelése
  • Szerződéseken alapuló járattervezés, kapcsolódó nyilvántartás
  • Tetszőleges számú lerakó és raktár kialakítása
  • Hivatalos kísérőpapírok elkészítése (SZ jegy, K jegy, Szállítólevél)
  • 

Hogyan működik a megoldás?

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítási rendszer nyitott architektúrája lehetővé teszi a hulladékgazdálkodás területén működő vállalatok számára, hogy egyedi igényeiket speciális megoldásokkal szolgálják ki. A már alkalmazott rendszerekkel számos helyen összekapcsolható, így egy olyan integrált rendszert képez, amely egységes kezelőfelületet és riportolási lehetőséget biztosít a felhasználók számára.

Nagyvállalatoknak: A hulladékgazdálkodás kiszervezése helyett

Az elmúlt években a nagyvállalatok megtettek mindent költségeik optimalizálására. Kevés olyan terület van, ahol még gyors megtérülés mellett további optimalizálásra van lehetőség. Tapasztalataink szerint számos nagyvállalat működik ma Magyarországon, ahol a hulladékgazdálkodást teljes egészében kiszervezték és beépítették operatív költségeikbe. Azonban egy nagyvállalat éves szinten akár több százmillió Ft-ot is spórolhat, ha házon belül menedzseli és adminisztrálja a saját hulladékkibocsátását.

Letöltés! Enwis termékismertető

Töltse le részletes ismertetőnket, és tudjon meg többet a rendszer által kínált előnyökről!