Keresés

Gyártás és termelésirányítás

A gyártó és termelő cégeknek komplex megoldásokat kínálunk, melyek segítségével az egész gyártási folyamatot meg tudják tervezni és nyomon tudják követni – a gépsorok műveleteitől a minőség ellenőrzésen és a raktározáson át a szállítmányozásig. Raktárirányítási és szállítmányszervezési rendszereink megoldást jelentenek a logisztikai problémákra, sőt abban is segítenek, hogy a gyártást összekapcsolják a kereskedelemmel. Legyen szó rézhuzalok előállításáról vagy sütemények készítéséről, vállalatirányítási rendszereinket – a személyre szabható moduloknak köszönhetően – mindenféle üzem hatékonyan tudja használni.

A gyártás folyamatának megtervezéséhez, megvalósításához és nyomon követéséhez keres optimális megoldást?

Az XAPT által kínált megoldás segítségével a termelési folyamat minden szakaszát központilag irányíthatja, és azokon – a termelés hatékonyságának növelése és a költségek csökkentése érdekében – bármikor módosíthat. Az egyes szintek nyomon követhetőségét biztosítja, hogy a termelésirányítási rendszer három modulból áll össze: az első az anyagmozgás kezelésének alapvető funkcióit tartalmazza, a második útvonalakat és műveleteket tervez és hajt végre, a harmadik pedig Gantt-diagramok segítségével vezérli a munkát és ütemezi a termelést. Utóbbi modul valós idejű adatokkal dolgozik, ami jelentősen megkönnyíti a gyors döntéshozást, ezzel is növelve a versenyképességet és a vállalati hatékonyságot – emellett lényegesen rövidül az átfutási idő is, ami az ügyfelek igényeinek könnyebb kielégítését eredményezi.

Segítségünkkel nem csak a gyártási folyamatot tarthatja kézben, hisz raktárirányítási és szállítmányszervezési rendszereink logisztikai problémáit is megoldják, valamint segítenek abban, hogy a gyártást összekapcsolhassa a kereskedelemmel.

Amennyiben további információkat szeretne megtudni az XAPT iparági megoldásairól, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!