Keresés

FMCG & kiskereskedelem

Az XAPT által kínált megoldások segítségével a beszerzéstől az értékesítésig az egész ellátási láncot egyben tudja kezelni; nyomon tudja követni az aktuális beszerzési rendeléseket, majd fontosság, illetve jelleg szerint tudja csoportosítani kimenő forgalmát.

Legyen Ön kis- vagy nagykereskedő, az XAPT mindenképp tud az Ön számára hatékony megoldást kínálni!

Az XAPT által kínált raktárirányítási és szállítmányszervezési modulok segíthetik abban, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön, és a készletek ne álljanak cége likviditásának útjában. Az értékesítési és logisztikai folyamatok mobil eszközökkel való támogatása új lehetőségeket nyit meg árbevétele és piaci részesedése növelése felé.

A kínált rendszerek egyik legfőbb előnye, hogy több telephely munkáját, akár több országot érintve is képesek felügyelni, vállalata alegységei így összehangoltan működhetnek. 

  • FMCG

Ha napi fogyasztási cikkeket értékesít, akkor az XAPT iFMCG nevű intelligens rendszere az ideális megoldás az Ön számára!

Legyen szó egy kisebb üzlet munkájának megszervezéséről vagy egy nagykereskedelmi áruház vagy áruházlánc különféle tevékenységeinek összefogásáról, vállalatirányítási szoftverünkkel a teljes munkafolyamatot nyomon tudja követni, a beszerzéstől az értékesítésig. A rendszer a megrendeléseket és a vevőknek adott árajánlatokat éppúgy kezeli, mint a partnerektől érkező igényeket, aminek segítségével a piaci trendeket is azonnal felismerheti, és versenytársainál gyorsabban reagálhat.

Amellett, hogy a klasszikus vállalatirányítási rendszerek minden előnyével rendelkezik, az iFMCG olyan speciális modulokat is tartalmaz, amelyek kifejezetten az értékesítés, azon belül is az élelmiszer-, ital-, dohány- és vegyiáru-kereskedelem során felmerülő feladatokra nyújtanak megoldást. A jövedéki modul például a hatályos jogszabályok szerint kezeli a jövedéki termékeket, valamint nyilvántartja a kereskedelmi engedéllyel rendelkező kereskedőket.

A rendszer PDA-s rendelésfelvitelt is lehetővé tesz, és külön képes kezelni az egyes árlistákat, például azokat, amelyek valamilyen akcióhoz kapcsolódnak. Segítségével csoportos árajánlatokat is adhat és a csoportos számlázással sem lesz többé gondja – sőt, az általunk kínált megoldással több telephely munkáját is képes lesz felügyelni, vállalata alegységei így összehangoltan működhetnek.

Az iFMCG-vel nemcsak a kereskedelmi folyamatot tarthatja kézben, hisz a megoldás a vonalkódos raktárirányítási és az integrált szállítmányszervezési rendszereinkkel, az iWMS-sel és az iTRANS-szal is együttműködik. A két modul együtt megoldja minden logisztikai problémáját, és hozzásegíti ahhoz, hogy a pénze ne álljon a készletben. 

  • Raktárirányítás

Az XAPT intelligens raktárirányítási rendszere valamennyi jellemző raktár-logisztikai folyamatot támogat, az áruátvételtől a betároláson, áttároláson, kiszedésen, kitároláson keresztül a csomagolásig és expediálásig. Szerves része a különböző vonalkód eszközök kezelése, irányítása és a központi feladat kiosztásvezérlése.

Az alapfolyamatokon kívül támogatja a megoldás a különböző leltározási módszereket, a címke és bizonylat nyomtatást, a FIFO és FEFO dátumkezelést, a vonalkódos azonosítást, az RFID és ASN (előzetes szállítási értesítési üzenetek) kezelést, beleértve a foglalás és kiszedés optimalizálást is.

Az intelligens raktárirányítási megoldás lehetővé teszi, hogy a különböző üzleti területeken átívelő folyamatok teljes egészükben átláthatóak, mérhetőek és elemezhetőek legyenek. Ez az integráció és átláthatóság garanciát jelent a megtérülésre. A megoldás az „intelligens vállalkozás” elengedhetetlen része, ahol minden adat pontos és azonnal hozzáférhető.

Amennyiben további információkat szeretne megtudni az XAPT  iparági megoldásáról, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!