Keresés

Alkatrész-és munkagép kereskedelem

Több olyan átfogó megoldást kínálunk, amelyek az alkatrész- és munka – illetve nehézgép-kereskedelmet és szervizt fedik le. Iparág specifikus rendszereink kifejlesztésénél nemcsak a kereskedelem egészére, de az alkatrészek gyártására és értékesítésére is kiterjedt a figyelmünk.

  • Munka-illetve nehézgép kereskedelem

A Microsoft Dynamics AX (Axapta) alapú HEDMAX rendszerünk kifejezetten a munka- illetve nehézgépek értékesítőinek segít abban, hogy átláthassák és összefogják a munkafolyamataik speciális szakaszait. A megoldás teljes mértékben lefedi a pénzügyi, az értékesítési, a szerviz, a bérbeadás, az alkatrész értékesítési, és raktárkezelési folyamatokat. Használatával a kereskedők napi munkája átláthatóbbá válik, az ügyfelek kiszolgálása felgyorsul és a napi munka során felmerülő hibalehetőségek száma is jelentősen lecsökken.  A szoftver egyik nagy előnye, hogy több telephely között, több devizanem kezelésével és egyszerre több különböző nyelven is működik, megkönnyítve ezzel a nemzetközi együttműködést, a különböző országban található telephelyek közös munkáját.

  • Autókereskedelem és szerviz

Az XAPT kifejezetten autókereskedések és autószervizek számára fejlesztett ki szintén Microsoft Dynamics AX (Axapta) iparági megoldást: a rendszer a kereskedelmi folyamat egészét ellenőrzi, jegyezve a vevői és partnerigényeket, mindkét fél számára optimális megoldást kínálva ezzel a lízingelésre és eladásra. A szerviztevékenységet hatékony, szinte automatikus munkabeosztással segíti a szoftver, valamint különböző számításokat végez arra vonatkozóan, hogy az egyes alkatrészek cseréje miként befolyásolja a vevő, illetve a cég költségelemeit.

  • Gumiabroncs gyártás és kereskedelem

A Microsoft Dynamics AX-ba (Axapta) integrálható megoldás kifejezetten a gumiabroncsok gyártóinak és értékesítőinek nyújt olyan átfogó megoldást, amely az iparág speciális kihívásaira válaszol. A rendszer a forgalmazott termékekről azok egész életciklusa során szolgáltat valós idejű adatokat, legyen szó személy- vagy tehergépkocsikhoz, illetve munkagépekhez gyártott gumiabroncsokról.

Amennyiben további információkat szeretne megtudni az XAPT iparági megoldásairól, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!